divendres, 17 de febrer del 2012

ELS EFECTES COL·LATERALS DEL NOU TANATORI


Queda lluny l’enquesta que l’Entesa va fer per trobar la millor ubicació pel futur tanatori municipal. Realitzada a finals del mandat (2003-2007) només va servir per a que la resta de formacions polítiques assumissin la proposta com a pròpia i l’integressin en els respectius programes electorals.
Queda lluny també, fa tres anys, la moció que el grup municipal d’ICV-EUIA va presentar al ple per construir el tanatori a l’Av. Canigó (davant la zona verda del sect. Fonollerons). La moció va ser rebutjada però va esperonar el govern municipal a prioritzar aquesta actuació i a descartar la idea inicial de situar-lo dins el sector SUD-12 (nou sector industrial).


Avui el tanatori ja és una realitat i la població de Llagostera disposarà per fi d’un servei que era del tot necessari. No cal dir que la sala de vetlles de la Residència geriàtrica J.Baulida oferia un servei molt precari. La millora doncs és inqüestionable, però això no ens impedeix manifestar que algunes coses no s’han fet prou bé, que el fi no justifica els mitjans, i que el resultat podria haver estat molt millor:
  1. La ubicació no ha estat la més encertada.
  2. El nou carrer d’accès no respecta el planejament municipal i no s’ha tramitat el corresponent projecte d’urbanització.
  3. S’ha aprofitat la concessió d’aquest servei per acomiadar un treballador de la brigada municipal i per augmentar les taxes del servei de cementiri.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada