FOTO-DENUNCIAPER A TU, QUE VIUS...A LES URBANITZACIONS DE MONT-REI I LA MATA
Hi ha temes que, per obvis, no haurien de formar part d’un programa electoral. La recollida de residus, l’abastament d’aigua, la neteja viària per posar alguns exemples, o l’enllumenat públic. Si apareixen com a proposta electoral és perquè alguna cosa no ha funcionat bé, o potser perquè es pretén fer alguna actuació excepcional.

CiU proposa “Millorar el manteniment i la neteja dels carrers”, que és tan com reconèixer que el manteniment i la neteja que es pretén millorar no ha estat el desitjable. Segurament el grup de Convergència ho fa pensant en el nucli urbà, però faria bé d’incloure aquesta proposta en l’apartat “Per a tu, que vius en una urbanització”. Per què ho diem?

Les urbanitzacions de La Mata i Mont-rei són dues de les tres urbanitzacions que estan feliçment recepcionades. I ja fa uns quants anys. És a dir que els seus veïns i veïnes van costejar les obres d’urbanització i una vegada fetes les van cedir a l’Ajuntament per la seva correcta conservació i manteniment. Doncs bé si us passegeu pels seus carrer comprovareu com han quedat un “xic” oblidats pel consistori llagosterenc: El paviment en molts punts presenta un estat lamentable; els rètols amb els noms dels carrers s’aguanten miraculosament; alguns embornals els haureu de buscar sota la fullaraca o enterrats; algunes voreres també, sota la vegetació d’alguna parcel·la; la garantia de l’abastament d’aigua, en el cas de la urbanització de Mont-rei, encara depèn d’una connexió -que havia de ser provisional- amb la xarxa de Rec Madral, malgrat que ja disposem del nou dipòsit de Can Pinet, etc.

Suposem que, com sempre que hem denunciat algun tema, la resposta de l’actual equip de govern és que “ja hi estan treballant”. Segurament fa vuit anys que hi estan treballant ... potser ja va essent hora d’actuar, no?