dijous, 21 de maig del 2015

QUE LA TEVA VEU ESTIGUI A L'AJUNTAMENT! QUE EN DAVID PARRON SIGUI REGIDOR!








Diumenge vinent tornem a tenir una cita amb les urnes. Els veïns i veïnes de Llagostera triarem els nostres representants pels propers quatre anys, i la nostra candidatura és molt conscient del repte que tenim al davant. 

Si ets una persona partidària de desenvolupar un model de poble diferent. Si consideres que cal una nova manera de fer política. Si ets de la gent que està farta dels tractes de favor i dels vestits a mida. Si vols un govern que no diferenciï entre ciutadans de primera i ciutadans de segona. Si apostes per tenir cura de la hisenda municipal i no per gastar els diners en actuacions d’aparador. Si creus que l’ordre de prioritats de la política municipal ha de canviar. Si consideres que manca transparència al consistori. Si trobes a faltar les polítiques d’esquerres... aquest diumenge ajuda’ns a aconseguir que en David Parron, el nostre cap de llista, sigui novament regidor de l’Ajuntament de Llagostera.

En David porta dos anys picant pedra, treballant de valent, fent sentir la veu de totes aquelles persones que, ara fa quatre anys, ens vau fer confiança. Durant el darrer mandat ens hem trobat sols davant el mur de la majoria absoluta de CiU, però malgrat això mai hem defallit i hem continuat fent propostes, plantejant alternatives, fent sentir la nostra veu, la teva veu. Aquesta vegada ens agradaria que en David no estigués sol, i que l’acompanyés la Lluïsa, i en Bertrand, i la Marta...

Fem costat a en David. Fes costat a Alternativa per Llagostera. Vota’ns!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada