dimecres, 22 d’abril de 2015

LA CANDIDATURA D'ALTERNATIVA S'ADHEREIX A LA DECLARACIÓ MUNICIPALISTA DE CERVERA


L’Assemblea local d’Alternativa per Llagostera  (ALL) ha decidit acceptar la proposta feta per l’Associació de Municipis per la Independència. 

David Parron ha signat, en representació de tota la candidatura, el document promogut per l'AMI.

D’aquesta manera volem deixar clar, abans de la campanya electoral i en el cas de disposar de la confiança dels electors, el nostre compromís per:

- donar prioritat a les aliances de govern entre tots els partits compromesos a treballar inequívocament per l’exercici de l’autodeterminació de Catalunya i amb l’objectiu d’assolir la plena sobirania de la nació catalana.

- la transparència, la lluita activa contra la corrupció, el foment de la participació dels ciutadans en els afers municipals, així com prioritzar polítiques basades en la igualtat d’oportunitats, el manteniment dels serveis públics, pensant en els conciutadans que més pateixen, i més ho necessiten.

- iniciar, des del mateix moment de la constitució dels nous ajuntaments, al costat de l’ANC, Òmnium Cultural i altres entitats, un període transitori de màxima inclusió i unitat d’acció de totes les organitzacions i partits polítics compromesos amb el procés a fi de garantir la victòria del conjunt de les forces sobiranistes a les eleccions del 27 de setembre.

Alternativa per Llagostera també vol manifestar que, si el resultat de la voluntat democràtica a favor de la sobirania i de la independència de Catalunya esdevé majoritari a les urnes el 27 de setembre, estarem a disposició de les institucions per iniciar el procés constituent cap a la independència de Catalunya.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada