dimarts, 17 de març de 2015

DAVID PARRON ESCOLLIT CAP DE LLISTA. LLUÏSA FUENTES SERÀ LA NÚM. 2

L’Assemblea local d’Alternativa per Llagostera  (ALL) ha escollit per unanimitat David Parron com a cap de llista per a les properes eleccions municipals. Parron, que és enginyer tècnic agrícola, és regidor a l’Ajuntament des del juny del 2013 en què va entrar per a substituir Lluís Postigo que va renunciar el càrrec per deixar pas a noves persones al capdavant del projecte polític que defensa. 

El cap de llista formarà  tàndem amb la núm. 2 de la candidatura, la periodista Lluïsa Fuentes, actual presidenta de l’entitat local “Dones d’arreu”.

Alternativa per Llagostera es torna a presentar a les eleccions municipals amb la voluntat de donar un tomb a la manera de fer política al municipi i a les prioritats de l’equip de govern” ha explicat el candidat David Parron. “Volem convèncer a tota aquella gent que ha perdut la confiança amb els representants polítics”, ha afegit. Cal destacar que a les darreres eleccions municipals un 52% del cens electoral (al voltant de 3000 persones) no hi van participar i cal donar un gir a aquesta situació. La nostra concepció de la política local passa per fer una autèntica revolució que involucri a tots i cadascú dels nostres veïns i veïnes en els afers municipals.

Durant els dos anys que ha estat de regidor David Parron ha demostrat un tarannà dialogant i constructiu; és una persona treballadora i constant, amable i oberta, amb valors arrelats i compromès amb la llibertat de les persones i els pobles, amb la justícia social; republicà convençut i partidari d’encetar un procés constituent que permeti aflorar una veritable democràcia i incorporar la ciutadania desencantada, i silenciada, a la política local.
Alternativa per Llagostera considera prioritàries les actuacions socials. “Només ens podrem sentir orgullosos del nostre poble si tots els nostres convilatans tenen les necessitats més bàsiques cobertes” afirma la formació.  El principal objectiu és aconseguir que el municipi estigui el màxim de cohesionat, des del punt de vista social. 

L’Assemblea està ultimant la confecció de la candidatura, amb la voluntat que sigui absolutament paritària entre homes i dones; que incorpori les diverses sensibilitats polítiques d’esquerres presents al municipi; que incorpori gent nova i jove en la política local i aprofiti la experiència dels més veterans.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada