dimecres, 26 de juny de 2013

DAVID PARRON, NOU REGIDOR D'ALTERNATIVA PER LLAGOSTERA

En el Ple ordinari d’aquest mes de juny, celebrat ahir al vespre, va prendre possessió del càrrec en David Parron.

El nou regidor d’Alternativa per Llagostera va néixer l’any 1971 a Barcelona. Ben aviat va començar a tenir relació amb Llagostera, quan els seus pares van comprar un terreny a la urbanització Llagostera Residencial per passar els caps de setmana i les vacances d’estiu. L’any 1994 va deixar la feina que tenia a Barcelona com a auxiliar de farmàcia amb la decisió presa de viure a Llagostera. Va passar un any fent un curs de preparació per accedir a la universitat, i a l’estiu del 1995 es va instal·lar definitivament al nostre poble. Va cursar estudis d’Enginyeria Tècnica Agrícola a la UdG. L’any 1992 es va afiliar al Partit Obrer Revolucionari (POR), petit partit de tendència trotskista, que junt amb altres partits d’esquerres van acabar fundant Esquerra Unida i Alternativa (EUiA) l’any 1998, organització que des del 2003 forma coalició estable amb ICV. Cap a la meitat del darrer mandat de l’Entesa va començar a participar de manera més activa en la política local. A les eleccions municipals de 2007 ja va formar part de la llista d’ICV-EUiA, participació que va repetir l’any 2011 anant de núm. 3 a la llista d’Alternativa per Llagostera.

És membre de l’Associació per a la Recuperació de la Memòria Històrica de Llagostera i de Llagostera Solidària, on ha participat amb més o menys activitat, i durant gairebé dos anys va conduir a Llagostera Ràdio L’Hora Pop, un programa setmanal especialitzat en música d’arrels modernistes dels anys 60 i 70.

La seva entrada com a regidor a l’Ajuntament suposa un relleu al capdavant de la representació institucional d’Alternativa, i també assegura la continuïtat de la feina feta en els darrers anys per en Lluís Postigo, l’Esteve Barceló i la Montse Masdevall. No cal dir que afronta amb molta il·lusió la dura feina de ser l’únic regidor del nostre grup a l’oposició. En aquest mateix Ple ja va tenir ocasió de reclamar la definitiva aprovació del Pla Local d’Habitatge (que va quedar novament sobre la taula), denunciar la improvisació en el projecte d’horts socials (que preveu una despesa de 2000 € / semestre pel lloguer del terreny), i demanar a l’equip de govern que reconsideri la decisió de tancar la Llar d’infants El Niu (que deixa 7 nens/es sense plaça i no permetrà noves inscripcions al llarg del curs).

Ànims David! Tens tot el suport del grup de persones que formem part d’Alternativa, que estem compromesos amb el poble, i que continuem treballant per fer possible una alternativa de govern, d’esquerres, a Llagostera.   


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada