divendres, 24 de maig del 2013

RENUNCIES EN EL NOSTRE GRUP MUNICIPAL



                                            foto: Candidatura d'IC-EV a les eleccions municipals de 1995



En la darrera comissió informativa, el nostre regidor Lluís Postigo va comunicar que, en el ple d'aquest mes (previst pel dimecres dia 29) i coincidint amb l’equador d'aquest mandat presentarà la seva renuncia al càrrec de regidor. L'Esteve Barceló que és el següent a la llista renunciarà a substituir-lo. Tots dos s’han presentat a totes les eleccions municipals des de 1995, i han decidit que ja ha arribat l’hora de passar el testimoni. 


En el cas de l'Esteve, va ser tinent d’alcalde de l'equip de govern de l'Entesa (8 anys), assumint responsabilitats tan diverses com Educació, Cultura, Festes, Seguretat ciutadana i Esports. En el darrer mandat també va ser regidor (1 any i 8 mesos). En les dues candidatures de l’Entesa va ocupar el núm. 4, en les dues d’ICV-EUiA  el núm. 3, i en aquesta darrera d’AxLL anava com a núm. 2. En tots aquests anys, quan no ha estat regidor, ha participat activament en el treball dels diferents grups municipals.

En el cas d’en Lluís, el proper 17 de juny farà 18 anys que ostenta –de forma continuada- un càrrec de representació al consistori. En aquest període de temps ha estat alcaldable en cinc ocasions (2 per l'Entesa, 2 per ICV-EUiA i la darrera per AxLL), i Alcalde durant els vuit anys de govern de l’Entesa. 

Tots dos pensen que amb 10 i 18 anys a l'esquena, respectivament, -com a representants locals- sobren els arguments per deixar la política representativa. No cal dir que continuaran treballant pel poble i fent política municipal, ara exclusivament com a ciutadans...com a ciutadans compromesos. Des d’Alternativa per Llagostera sempre hem defensat que tots el veïns del poble fem política, no només pertanyent a un grup polític, si no col·laborant en una entitat, essent usuaris dels diversos serveis municipals, participant en els afers de la nostra comunitat, etc.
En els propers dies publicarem més novetats.
 

1 comentari:

  1. Espero que la gent sapigui valorar l'esforç que heu fet aquests anys pel poble (per cert, a la foto sembleu els Duran Duran, jovenets)

    ResponElimina