divendres, 30 de desembre del 2011

SOBRE EL PLA DE BARRIS


En aquests darrers dies de l’any haureu rebut a casa vostra dues publicacions de l’Ajuntament: “Informació municipal” i “Pla de barris”.
En la primera, i dins l’apartat “Parlen els grups polítics”, el grup municipal de CiU intenta rebatre el nostre darrer escrit, en el qual afirmavem que es caracteritza per la indefinició dels seus objectius i la improvisació, ara també hem d'afegir la confusió, perquè intenten justificar-se amb el Pla de barris quan nosaltres parlàvem del Pla Únic d’Obres i Serveis, i es refereixen al pla de barris com si fos un pla per tot el municipi quan només ho és per un àmbit territorial delimitat (nucli antic, cases barates i carrers Panedes, Sant Feliu i Joan Maragall). També aprofiten per dir que les subvencions que estan fent possible la transformació del nucli antic s’han obtingut gràcies a la seva planificació i al seu projecte de modernització de Llagostera, i per acabar tornen a insistir en allò que l’Entesa no va fer res per obtenir el pla de barris. Segurament té a veure amb el fet que aquesta publicació es repartís el dia dels Sants Innocents. Si no és així...si us plau que algú ens digui on podem trobar aquest projecte de modernització!
Perquè quedi clar quin paper varen tenir l'Entesa i el grup municipal d'ICV-EUiA, podeu consultar dos documents: la moció del grup municipal d'ICV-EUIA que va ser aprovada pel ple l’octubre de 2007 i va ser el primer pas del Pla de barris, i el document “algunes preguntes sobre el pla de barris” que us donarà algunes explicacions reveladores.

1 comentari:

  1. He vist els articles al Butlletí municipal. És molt curiós que l'article de Convergència acabi com a rèplica de l'article d'Alternativa. Això prova diverses coses: 1) fan trampa perquè veuen primer els articles dels altres abans de publicar el seu; 2) confirma el que diu l'article d'Alternativa: es caracteritzen per la seva indefinició, per això han d'estar tan pendents del que diuen els altres.

    ResponElimina