dijous, 14 d’abril del 2011

“CiU fa clientelisme per acontentar particulars”

El Punt, 14 d'abril de 2011


La nova formació neix per sumar més ventall polític i obrir-se més

Es volen consolidar com a opció de govern


Postigo. Davant l'estació del Carrilet. Foto: EDDY KELELE.
1
Lluís Postigo, a l'espera que s'oficialitzi en els pròxims dies l'acte de proclamació del candidat, és qui encapçala el nou projecte d'Alternativa per Llagostera, formació amb vocació de govern que deixa enrere IC-V per obrir més el ventall a la pluralitat política llagosterenca.
Com neix Alternativa per Llagostera?
No ha estat possible revalidar l'entesa, amb la qual vàrem governar vuit anys, abans de CiU, ara al govern i totalment consolidada. Això ha passat perquè ERC i, principalment, el PSC, han optat per presentar-se per separat. Amb aquesta visió optem per evolucionar, deixar les sigles d'IC de banda i fer una candidatura amb voluntat de ser més oberta. Amb això estem aconseguint facilitar l'acostament de molta gent que potser no s'hauria implicat amb IC-V.
CiU, com deia, està molt consolidada. Tenen opcions de govern?
No renunciem a res, però som conscients que tenim dificultats per competir ara mateix amb CiU. Per això, a banda de voler governar, naturalment, aspirem com a mínim a ser la segona gran força política. La feina dels que hem estat a l'oposició en aquest mandat és intentar construir una opció real i amb una clara voluntat de govern. Ha de quedar clar que tenim una clara visió de poble.
Com valora la gestió de CiU?
L'anàlisi té cara i creu. No ens hem limitat a dir que ho han fet malament. Tot al contrari, volem reconèixer els mèrits que tenen. També és veritat que molts dels fruits que ha recollit CiU, com ara l'actuació del nucli antic, per posar un exemple, es van iniciar en el nostre mandat. Podem discrepar amb el criteri de com s'ha fet, com ara la gestió de personal, les prioritats econòmiques i les actuacions d'aparador. El que més ens diferencia és que jo crec que CiU fa clientelisme per acontentar particulars sense una visió general. És a dir: promouen més l'interès particular que el general.


Publicat a


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada